Eladó Lakás (téglaépítésű) Budapest, X. kerület - Maglódi út

Eladó Budapest, X. kerület Lakás (téglaépítésű)
38 m2Alapterület 1 Szoba
27 900 000 Ft Ár
370200Azonosító
További adatok

Kertre néző Kilátás

Felújítandó Állapot

Tégla Szerkezet

Gáz (konvektor) Fűtés

Összkomfort Komfort

Garázs/beálló vásárolható Parkolás

Emelet 3

Legfelső emelet

Nincs Lift

Tömegközlekedés

Nem Amerikai konyhás

Nincs Kertkapcsolat

1970 Építés éve

Közös költség 21 000 Ft

Délnyugati Tájolás

ELADÓ, FELÚJÍTANDÓ, ZÖLDRE NÉZŐ, III. EMELETI KIS LAKÁS A MAGLÓDI ÚTON!!!

38 nm, 1 szoba, 3.em, 27,9 MFt

Az eladó ingatlan egy 6 lépcsőházból álló épületegyüttesben található, ami egy ősfás zöld parkot ölel körbe. Az automata, távirányítóval nyitható kapuval lezárt kertbe két oldalról lehet bemenni, az itt lakók a kerten belül parkolhatnak. Az infrastruktúra jó, a Maglódi úton közlekedő villamosokkal és buszokkal könnyen eljuthatunk a város nagyobb csomópontjaihoz. A közvetlen közelben megtalálható Lidl, benzinkút, középiskola, és óvoda is.

A felújítandó, 1 szobás, világos, utcára, de mégis zöldre néző lakás, a társasház 3. emeletén található, zárt, világos, tiszta lépcsőházból közelíthető meg. Lift nincs az épületben, kaputelefon szolgálja az itt lakók kényelmét. A házat folyamatosan karban tartják, a tető új, a nyílászárókat kicserélték, jelenleg a külső falak renoválása zajlik.
A lakásba új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beszerelésre, melyek a parkra, fákra, zöld lombokra néznek. Új (tehát nullás fogyasztású) gáz- és villanyóra lett beszerelve a közelmúltban, mely utóbbi H tarifára bővíthetően van kiépítve. Műszakilag még a villany-, és a vízhálózat felújításra szorul, a gázrendszer működik, de lehet modernizálni, továbbá a falakat glettelni és festeni kell, a burkolatok jó állapotban vannak, ízlés szerint cserélhetők, a parketta egy csiszolás, lakkozás után remekül használható. A lakásban van saját, de nem hitelesített vízóra.

A lakáshoz, a kerten belüli autóbeálló igényelhető, ami folyamatban van, egyébként a parkolás a ház előtt ingyenes. A közös költség 21.000 Ft, melyből jelentős rész a felújítási alap.

Visszahívást kérek

Hasonló ingatlanok

Keressen bennünket

Dér Krisztina

Dér Krisztina

Hívjon bizalommal

+36-70-360-mutasd!

További hirdetéseim